Qui som

Fort Pienc per la Independència (FPxI) és l’assemblea territorial de l’Assemblea Nacional Catalana al Fort Pienc, un del cinc barris del districtre de l’Eixample de Barcelona. L’ANC és una organització transversal i unitària, nascuda de la societat civil que promou per vies democràtiques la independència de Catalunya.

El FPxI treballa per promoure les finalitats de l’ANC al barri del Fort Pienc. Es va constituir el 21 de febrer de 2012, a iniciativa de l’equip de voluntaris i voluntàries que van organitzar al barri la Consulta sobre la Independència del 10 d’abril al 2011.

Des de llavors estem treballant per eixamplar la majoria social a favor que Catalunya es constitueixi en un estat independent, de dret, social i democràtic.

Com ens organitzem

Assemblea General. És l’òrgan sobirà i de decisió. Està oberta a la participació de tots els membres, adherits i simpatitzants de FPxI. Qualsevol persona que participi a l’Assemblea pot fer preguntes, propostes, intervencions, demanar aclariments i participar en les decisions.

L’Equip de Coordinació hi exposa les novetats i la informació de l’ANC que afecti al barri, i els equips de treball hi expliquen la feina que hagin dut a terme.

Equip de Coordinació: el composen el coordinador/a, el secretari/a, el tresorer/a i un/a representant de cada equip de treball actiu.

Es reuneix o es comunica regularment entre assemblees per a coordinar tasques, agilitar tràmits, acordar els ordres del dia i preparar la informació per a què l’Assemblea General prengui les decisions.

Secretariat Territorial. És la base de l’organització interna de l’Assemblea Territorial. Està constituït com a mínim per tres persones que ocupen les funcions de Coordinació, Secretaria i Tresoreria. Estan subjectes a l’elecció dels membres de l’Assemblea General, d’acord amb el què preveu el Reglament Intern de l’ANC.

Equips de treball. Estan oberts a totes les persones que tenen interés a treballar en àrees concretes.

 • Equip de Comunicació: S’encarrega de la difusió i comunicació dels actes i activitats del FPxI  entre tots els simpatitzants, adherits i demès veïns del barri del Fort Pienc.
 • Equip d’Accions: proposa i organitza actes i accions per assolir els objectius de l’Assemblea. Les línies de treball d’aquest equip són: l’organització d’actes, la gestió d’accions o campanyes  i les actuacions extraordinàries .
 • Equip de Logística: s’encarrega de la compra i la gestió del material i del marxandatge i de la infraestructura necessària per les accions de l’assemblea .
 • Equip d’Entitats: Estableix i manté el contacte amb altres entitats, associacions i col·lectius específics del barri amb les que poguem establir relacions de col·laboració. 

A més, es poden crear equips de treball ad hoc.

Si vols col·laborar amb nosaltres en algun dels equips de treballs, emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

2 comments on “Qui som
 1. Lluís Minguell Cardeñes ha dit:

  Ei!!! Des del mòbil es veu perfecte !!!!

 2. Pau Esteve ha dit:

  Molt xulo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 • RT @OmniumEixample: Aquest dilluns ens veiem a l’Arc del Triomf als Cants per la Llibertat que organitzen des de @ANCFortPienc. La concent… 6 days ago
 • RT @epaluzie: Que un titular cridaner no amagui la reflexió de fons que vaig fer sobre algunes accions de desobediència civil no violenta a… 1 week ago
 • RT @assemblea: ⬛️⬜️ Ens unim al manifest de la @CridaLGBTI i sortim al carrer amb @ANCglxi per lluitar per la igualtat de drets i la lliber… 1 week ago
 • RT @GraciaxINDP: 🔊 Ara mateix, a la Plaça de la Vila 💛Tornem a reivindicar els represaliats i represaliades per motius polítics🎗️ 💪🏼Amb l… 2 weeks ago
%d bloggers like this: