La República Catalana que volem: 1r de maig de 2015

(Punt de trobada de l'ANC a Barcelona és a les 11 h, al carrer Pau Claris cantonada Ronda Sant Pere, cantó muntanya. La manifestació començarà a les 11.30 hores a Ronda de Sant Pere amb passeig de Gràcia.El Fort Pienc tindrem parada a la Via Laietana amb el carrer Jonquera)

LindLa situació de la gent treballadora és cada cop més precària. La crisi no s’ha aturat. Els rics cada cop son més rics i els pobres cada vegada més pobres. La manca de feina, els salaris que van minvant, la precarietat laboral, la manca de futur del jovent en edat laboral i les retallades esdevenen, a tall d’exemple, els resultats de les polítiques neoliberals fetes els darrers anys tant a Madrid com a Catalunya que permeten que la pobresa s’estengui considerablement a tots els barris de les nostres ciutats.
Ha arribat l’hora que la gent treballadora de Catalunya sigui escoltada per afrontar el nostre futur. Cal, per tant, canviar les polítiques econòmiques i socials. La independència  és el camí per aconseguir una societat molt més  justa i igualitària.

VOLEM CONSTRUIR
•    Un país nou amb drets per a tothom: treball, habitatge, salut, educació, prestacions socials, renda mínima correcta per tal que aquestes mesures esmentades siguin la base del nostre treball. És necessari que se suspenguin els desnonaments i les “reformes laborals” dels darrers anys. Cal que els salaris i les pensions siguin dignes i la salut, l’educació i els serveis socials siguin a l’abast de tothom  amb la qualitat necessària.
•    Un país nou en què la fiscalitat sigui veritablement progressiva i puguem construir una societat més justa i igualitària.
•    Un país nou en què la democràcia compti amb la participació de tots els ciutadans i totes les ciutadanes i la República sigui realment “el poder del poble” que pugui desautoritzar els polítics corruptes i poc transparents.
•     Un país nou en què l’Estat intervingui i garanteixi un model econòmic, social, mediambiental, cultural, comunicacional envers la majoria de la població i bandegi els interessos dels grans grups monopolistes.

LA INDEPENDÈNCIA ÉS LA NOSTRA OPORTUNITAT
El proper 27 de setembre es definirà quin tipus de país volem construir. El contingut social i progressiu de la futura Constitució catalana depèn de nosaltres. El nostre grau d’implicació definirà el nostre model de República. Només hi haurà una veritable transformació social si construïm un Estat propi  i  ens hi sentim implicats en la nostra condició de treballadors i treballadores, persones en atur, membres dels sindicats, ciutadans i ciutadanes. La independència és l’ única oportunitat de gestionar millor el nostre futur.
Ara és el moment, no el podem deixar escapar! Els partits que parlen de reformar aquest règim monàrquic es quedaran a mig camí tal  com s’esdevingué en el passat. Volen seguir fent les mateixes polítiques per afavorir els bancs i els seus còmplices. El govern de l’estat espanyol ens deixa decidir res de res. Si volem que tot canviï haurem de votar els partits que representin les  nostres aspiracions de llibertat, democràcia i  justícia social. Podrem reeixir si ens unim tots plegats per lluitar cap a la consecució d’una República Catalana avançada socialment.
Treballadora, treballador: la Independència, la República Catalana són les eines per liderar radicalment la situació de Catalunya amb la finalitat de construir un país nou on tots ens hi sentim protagonistes  i puguem viure-hi millor. Tot  està per fer. Tot depèn de nosaltres.

Dependència o independència. Qualitat de vida o empobriment. Tu decideixes

Email:  treballadors@assemblea.cat
Bloc: http://blocs.mesvilaweb.cat/anctreballadors
Twitter: @anctreballadors

Anuncis
Tagged with: , , , , , , , ,
Arxivat a Actualitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Instagram
Exigim justícia. #llibertatpresospolitics Cada dilluns ens trobem a l'Arc del Triomf per cantar i recordar els nostres presos polítics. Cap cop som més recordant els nostres presos. #llibertatpresospolitics
%d bloggers like this: