Campanya de suport al petit comerç del Fort Pienc

Fort Pienc per la Independència hem impulsat una campanya de suport al petit comerç. L’Assemblea hem bustiat els 20.000 pisos del barri i hem distribuït fulletons a totes les botigues.
comerç_fort_pienc

L’objectiu de la iniciativa és promoure el consum en el comerç de proximitat, que els darrers anys està patint nombrosos tancaments degut a la crisi econòmica, l’augment de les grans superfícies i la desregulació d’horaris de lleis estatals que perjudiquen el model comercial català.

La campanya vol reconèixer i ajudar a difondre la tasca de cohesió social i territorial que fan les botigues, sovint gestionades per famílies. Aquestes contribueixen diàriament a dinamitzar el barri, generar llocs de treball i donar un servei proper i humà al veïnat i als consumidors.
Anuncis
Arxivat a Actualitat, Campanyes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Instagram
Ara mateix. Arc de Triomf. Cançons per la pau i la llibertat. #llibertatpresospolítics Aquest dilluns 20 comencem. A l'Arc de Triomf a les 8 del vespre. Serà curtet. Puntuals. #llibertatpresospolitics Entre reixes també surt el sol. #llibertatpresospolitics
%d bloggers like this: