Dijous, a les 18.30 h, proposta d’Acord al Consell Plenari de l’Eixample en suport a la consulta del 9N. Hi anem?

9mPer aquells i aquelles de vosaltres que hi volgueu anar, demà, dijous 9 d’octubre, a les 18.30 h, es presenta una proposta d’Acord de suport a la consulta del 9 de novembre, a la Sala de plens de la seu del districte de l’Eixample (c.Aragó, 311).

Aquesta proposta, que presenta el grup municipal Unitat per Barcelona, a un mes exacte del 9 de novembre, consisteix en tres punts que us redactem a continuació:

  1. Mostrar el suport a la convocatòria de la consulta del 9 de novembre de 2014, per decidir lliurement el futur de Catalunya dins l’exercici dels nostres drets democràtics i prendre el compromís del Districte de l’Eixample amb la realització de la mateixa, facilitant tots els recursos i les eines necessàries per fer-la possible, fent una crida a la participació
  2. Donar ple suport al president i al govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya i als partits polítics que donen suport a la convocatòria i materialització de la consulta del 9 de novembre dins el marc legal que és la Llei de consultes populars no referendàries i participació ciutadana, aprovada pel Parlament de Catalunya, ja que respon a la voluntat majoritària del poble català i dels seus representants.
  3. Comunicar aquest acord en el període de 5 dies des de la seva aprovació al president de la Generalitat de Catalunya i a la presidenta del Parlament de Catalunya i als grups parlamentaris. També a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i a l’Associació Catalana de Municipis (ACM) qui ho trametran de forma conjunta al president del Govern Espanyol, al president del Congrés dels Diputats, al secretari general de les Nacions Unides, al president del Parlament Europeu, al president del Consell de la UE i al president de la Comissió Europea.

 

Anuncis
Tagged with: , , , , ,
Arxivat a Actualitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Instagram
Avui tornem a ser -hi.  Al peu de l'Arc de Triomf per recordar als nostres presos i els nostres exiliats. Es volem a casa. República ara. Tots al passeig Colom a Barcelona. #llibertatpresospolitics
%d bloggers like this: