Urgent: persones estrangeres amb dret a vot, fins al 7 d’octubre per poder votar el 9N

Última hora: S’ha ampliat el termini d’inscripció per a participar a la consulta

Tenen d9mret a votar el 9 de novembre:

  • Les persones estrangeres que siguin nacionals d’estats membres de la Unió Europea, inscrites en el Registre de població de Catalunya i que acreditin UN ANY de residència continuada immediatament anterior a la convocatòria de la consulta.
  • Les persones estrangeres que siguin nacionals de tercers estats, inscrites en el Registre de població de Catalunya i que acreditin residència legal durant un període continuat de TRES ANYS immediatament anterior a la convocatòria de la consulta.

La sol·licitud de vot és imprescindible per poder votar

  • Les persones estrangeres residents a Catalunya que compleixin els requisits per participar han de sol·licitar la seva participació en la consulta presentant una sol·licitud expressa a la Comissió de Seguiment que els hi correspongui segons el seu domicili entre els dies 1 i 7 d’octubre.
  • Aquesta persona ha de presentar amb la sol·licitud la targeta d’identitat d’estrangers o el número d’identitat d’estranger, i un document acreditatiu emès per l’ajuntament o ajuntaments que correspongui que acrediti que ha estat empadronat en un municipi català de manera continuada durant els terminis esmentats.
  • Han d’adreçar la presol·licitud a una de les set Comissions de Seguiment.
  • Perquè la persona sàpiga quina és la Comissió de Seguiment d’acord amb el seu domicili, hi ha un document de referència.
  • S’ha de notificar l’admissió o inadmissió de la sol·licitud quan es publiqui la llista de participants a partir del dia 10 d’octubre.
  • En el cas de no disposar de la documentació necessària dins del termini indicat per poder aportar-la amb la sol·licitud, s’estableix un termini addicional per a la formulació d’esmenes entre els dies 10 i 13 d’octubre a través del formulari, que la persona ha d’adreçar a la comissió de seguiment que li correspongui. El període de resolució d’esmenes finalitza el dia 14 d’octubre.
Anuncis
Tagged with: , , , , ,
Arxivat a Actualitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Instagram
Avui tornem a ser -hi.  Al peu de l'Arc de Triomf per recordar als nostres presos i els nostres exiliats. Es volem a casa. República ara. Tots al passeig Colom a Barcelona. #llibertatpresospolitics
%d bloggers like this: