Urgent: persones estrangeres amb dret a vot, fins al 7 d’octubre per poder votar el 9N

Última hora: S’ha ampliat el termini d’inscripció per a participar a la consulta

Tenen d9mret a votar el 9 de novembre:

 • Les persones estrangeres que siguin nacionals d’estats membres de la Unió Europea, inscrites en el Registre de població de Catalunya i que acreditin UN ANY de residència continuada immediatament anterior a la convocatòria de la consulta.
 • Les persones estrangeres que siguin nacionals de tercers estats, inscrites en el Registre de població de Catalunya i que acreditin residència legal durant un període continuat de TRES ANYS immediatament anterior a la convocatòria de la consulta.

La sol·licitud de vot és imprescindible per poder votar

 • Les persones estrangeres residents a Catalunya que compleixin els requisits per participar han de sol·licitar la seva participació en la consulta presentant una sol·licitud expressa a la Comissió de Seguiment que els hi correspongui segons el seu domicili entre els dies 1 i 7 d’octubre.
 • Aquesta persona ha de presentar amb la sol·licitud la targeta d’identitat d’estrangers o el número d’identitat d’estranger, i un document acreditatiu emès per l’ajuntament o ajuntaments que correspongui que acrediti que ha estat empadronat en un municipi català de manera continuada durant els terminis esmentats.
 • Han d’adreçar la presol·licitud a una de les set Comissions de Seguiment.
 • Perquè la persona sàpiga quina és la Comissió de Seguiment d’acord amb el seu domicili, hi ha un document de referència.
 • S’ha de notificar l’admissió o inadmissió de la sol·licitud quan es publiqui la llista de participants a partir del dia 10 d’octubre.
 • En el cas de no disposar de la documentació necessària dins del termini indicat per poder aportar-la amb la sol·licitud, s’estableix un termini addicional per a la formulació d’esmenes entre els dies 10 i 13 d’octubre a través del formulari, que la persona ha d’adreçar a la comissió de seguiment que li correspongui. El període de resolució d’esmenes finalitza el dia 14 d’octubre.
Tagged with: , , , , ,
Arxivat a Actualitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 • RT @OmniumEixample: Aquest dilluns ens veiem a l’Arc del Triomf als Cants per la Llibertat que organitzen des de @ANCFortPienc. La concent… 6 days ago
 • RT @epaluzie: Que un titular cridaner no amagui la reflexió de fons que vaig fer sobre algunes accions de desobediència civil no violenta a… 1 week ago
 • RT @assemblea: ⬛️⬜️ Ens unim al manifest de la @CridaLGBTI i sortim al carrer amb @ANCglxi per lluitar per la igualtat de drets i la lliber… 1 week ago
 • RT @GraciaxINDP: 🔊 Ara mateix, a la Plaça de la Vila 💛Tornem a reivindicar els represaliats i represaliades per motius polítics🎗️ 💪🏼Amb l… 2 weeks ago
%d bloggers like this: