Els TRAMS 71,72 i 73 són al Fort Pienc: tot el que has de saber per inscriure’t

araFPLa V de l’11 de setembre es distribueix en 73 trams. Els trams 1 fins el 34 divideixen l‘av. Diagonal, des de la plaça Pius XII fins a la plaça de les Glòries, i els trams 35 al 73 són els de la Gran Via, des de l’edifici de la “Campana” fins a la plaça de les Glòries

La territorial del Fort Pienc, que actua com a amfitriona del vèrtex, organitzem directament els trams 71,72 i  73

VFP2TRAM 71:  va per la Gran Via entre el carrer de Lepant i el carrer de Padilla.

TRAM 72: va per la Gran Via entre el carrer de Padilla i el carrer de Castillejos.

TRAM 73: va per la Gran Via des del carres de Castillejos fins a la plaça de les Glòries. L ‘últim tram de la Via està bloquejat per l’organització, perquè serà un dels punts principals amb escenaris i animació.

 

De moment, el tram 72 ja està força ple. Això vol dir que aquells de vosaltres que vulgueu estar a la vora dels escenaris del tram 73 , caldria que no deixeu fins al final apuntar-vos perquè al setembre ja serà ple.

Com ens hem d’inscriure?

Per internet a la pàgina de la campanya ARA ÉS L’HORA (cliqueu)

Un cop  a dins, heu de clicar l‘opció “INSCRIU-TE A LA VIA CATALANA 2014”. Us portarà a una pàgina, on primer de tot heu d’indicar quantes persones us apunteu, fins a un màxim de 5. Els menors de 14 anys no cal que els inscrigueu.

Fet això, heu d’omplir un formulari amb les dades personals dels participants. En  funció del nombre de persones, apareixeran el mateix nombre de pestanyes per emplenar les dades de cadascuna d’elles. I amb una sola adreça de correu electrònic n’hi ha prou per fer la inscripció en grup. Si no disposeu de correu electrònic, deixeu el requadre en blanc.

Quan tots els formularis siguin plens i hagueu seleccionat la casella d’autorització de dades personals, passareu a triar el tram clicant “SELECCIONA EL TRAM”.

Per seleccionar el tram, cal que us situeu a la part superior de la pantalla (en primer moment veureu la part inferior del mapa) per poder visualitzar els trams de la V a Barcelona. Quan tingueu la V davant, només heu de seleccionar el tram que vulgueu i que no estigui de color vermell. En el cas del Fort Pienc, recordeu TRAMS 71 i 72. (ATENCIÓ: en aquest punt s’han detectat problemes tècnics que en ocasions no permeten seleccionar el tram. Això quedarà resolt en breu)

 Per què serveix la samarreta? Groga o vermella?

A cada tram ens col·locarem en cinc files grogues i quatre de vermelles (alternades) per formar un gran mosaic humà en forma de senyera. Per això, un cop escollit el tram, apareix una pantalla per seleccionar la barra de la senyera que es vol ocupar. I aquest és el motiu pel qual cal saber amb antelació de quin color ens posarem la samarreta, si groga o vermella.

Només es pot escollir una barra. Per tant, aquelles persones que s’inscriguin en grup hauran d’anar del mateix color. Si voleu portar samarretes diferents, caldrà que feu inscripcions per separat.

L’opció de triar la barra s’ha activat fa pocs dies. Per aquells que us vau apuntar i no vau tenir l’opció, l’organització els ha assignat una barra a la part central del tram. Per tant, si vàreu triar el color vermell, sereu a la barra 4 i si vàreu triar el groc, la barra 5.

Si no us recordeu del color, ho podeu consultar en aquest enllaç.

Si encara no teniu la samarreta, nosaltres us la podem reservar.

Final i confirmació de la inscripció

Un cop hagueu triat el tram i la barra, us apareixerà un codi captcha (introduir uns caràcter que mostra una imatge distorsionada per assegurar que el procés l’està fent una persona i no una màquina) i cliqueu ” APUNTA’M EN AQUEST TRAM”. Si tot va bé,  veureu el missatge “EL REGISTRE S’HA REALITZAT DE FORMA CORRECTA”

Aquesta inscripció, s’ha de confirmar. Rebreu immediatament un correu electrònic amb un enllaç que heu de clicar. Assegureu-vos que feu aquest últim pas. Si no ho féssiu, al cap d’uns dies la inscripció quedaria anul·lada i hauríeu de fer tot el camí de nou.

Si encara no us heu inscrit a la Via Catalana 2014, ARA ÉS L’HORA!

Informació relacionada: Com puc col·laborar al Fort Pienc. Activa’t, ARA ÉS L’HORA

 

 

Anuncis
Tagged with: , , , , , , , , ,
Arxivat a Actualitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Instagram
Avui tornem a ser -hi.  Al peu de l'Arc de Triomf per recordar als nostres presos i els nostres exiliats. Es volem a casa. República ara. Tots al passeig Colom a Barcelona. #llibertatpresospolitics
%d bloggers like this: