ARA ÉS L’HORA! Guanyem un país nou el 9 de novembre

ARA ÉS L’HORA! Ja ha sonat el tret de sortida i la campanya per guanyar un país nou, el 9 de novembre, ha començat! L’Assemblea Nacional Catalana i Omnium Cultural ens hem unit per organitzar la mobilització de la societat civil per a la consulta del 9 de novembre.

La primera parada cap a la victòria és la V de l’11 de setembre. El recorregut de la Via Catalana 2014  començarà a la plaça Pius XII i a la plaça Ildefons Sardà i resseguirà l’avinguda Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes fins a confluir a la plaça de les Glòries, al nostre barri. Les inscripcions a la Via ja són obertes i els trams que corresponen al Fort Pienc són del 26 al 34 i del 65 al 73, el vèrtex de la V.

També es preveu que faran falta uns 100.000 voluntaris per dur a terme les accions que tenim previstes, d’ara al 9 de novembre per aconseguir arribar a tothom. Aviat us podreu inscriure per donar un cop de mà mitjançant el web de l’Ara és l’hora.

Finalment, cal tenir en compte, que el finançament de la campanya dependrà exclusivament de les aportacions dels seus col·laboradors i de la venda de marxandatge, sense cap mena de subvenció pública. Els donatius que feu seran finalistes i aniran destinats a accions com el copagament de material informatiu, d’encartellades i embustiades al barri, d’actes i campanyes digitals.  (Més informació)

Podeu seguir tota l’actualitat de la campanya “Ara és l’hora” a:

La història ens crida. ARA ÉS L’HORA!

  Per més informació contacteu-nos a fortpienc@assemblea.cat

Arxivat a Actualitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Instagram

No Instagram images were found.

%d bloggers like this: