Posició de l’ANC davant l’abdicació del rei d’Espanya

Companys/es,

Davant la notícia de l’abdicació del rei d’Espanya, Joan Carles I, i les diferents crides a les concentracions d’avui al vespre, des del Comitè Permanent de l’Assemblea Nacional Catalana volem manifestar el següent:

  • L’ANC basa la seva actuació en el Full de ruta 2014-2015, aprovat en la passada Assemblea General, que remarca clarament que “l’objectiu prioritari del poble català és la celebració de la consulta el 9 de novembre de 2014 com a fórmula internacionalment més acceptada d’accedir a la independència en un marc democràtic.”.
  • Basant-nos en el que es diu en el nostre Full de ruta, així com en la Declaració de sobirania aprovada pel Parlament de Catalunya el 23 de gener de 2013, l’ANC no convoca cap concentració ni mobilització a l’entorn de l’abdicació del rei d’Espanya i de la figura de la monarquia.

El Comitè Permanent i el Secretariat Nacional estudiaran la situació que es pugui crear i l’escenari polític que es pugui esdevenir per l’abdicació de Joan Carles I i, si així ho creu necessari, farà públic un comunicat en el moment que consideri oportú.

 

Comitè Permanent
de l’Aassemblea Nacional Catalana

 

Anuncis
Tagged with: , , , , , , , ,
Arxivat a Actualitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Instagram
Avui tornem a ser -hi.  Al peu de l'Arc de Triomf per recordar als nostres presos i els nostres exiliats. Es volem a casa. República ara. Tots al passeig Colom a Barcelona. #llibertatpresospolitics
%d bloggers like this: